Autószerelés mesterfokon

Autószerelés professzionálisan

Valljuk be nőként igazán nehezített pálya az autószerelés. A legtöbben nők a legkisebb hibát sem tudjuk megoldani és azonnal autószerelőhöz fordulunk a legkisebb hibával is, hiszen nem értünk hozzá, nem tudjuk megjavítani, míg egy férfi sok esetben simán meg tudja szerelni és csak a komplikáltabb hibákkal fordul szerelőkhöz. Nőként számomra nagyon nagy segítség, hogy van egy biztos pont, akikhez bármikor fordulhatok, ha gondjaim támadnak az autószerelést illetően. A Cool Mobil autószervíz az egyik legjobb és legmegbízhatóbb autószerviz, amit valaha ismertem. Rendkívül barátságosak és segítőkészek, ami pedig számomra a legfontosabb, hogy annak ellenére, hogy én személy szerint konkrétan egy kicsit sem értek az autókhoz annyira érthetően és egyszerűen magyarázzák el, hogy mi a probléma és milyen alternatívák vannak az adott problémák megoldására. Nem érzem azt, mint a legtöbb esetben, hogy teljesen hülyének néznek, mert nem értem mi a probléma, hanem egyenlő partnerként kezelnek és lassan és érthetően magyaráznak el mindent. A munka pedig, amit elvégeznek mindig garantáltan minőségi és megbízható. Egy percet sem kell attól félnem, hogy nem a legmegfelelőbben fogják elvégezni a szervizelést, mert mindig fantasztikus munkát végeznek.

Autószerelés a Cool Mobil autószervíznél

A Cool Mobil autószerviz egy márka független szerviz, mely abszolút korrekt megfizethető árkategóriában dolgozik. Amit a honlapukon ígérnek az a minőségi szolgáltatás, a gyorsaság és a kedvező ár. Tapasztalataim szerint az összes szempontnak a lehető legmaximálisabban eleget tesznek. Ami az egyik legnagyobb erősségük, hogy nagyon gyorsan végzik a munkájukat, tulajdonképpen ez a fő specialitásuk, hogy a lehető legrövidebb időn belül végzik el a szervizelést. Ez akkor tud nagyon jól jönni, amikor sos-be kell szervizezni az autót. Példának okáért az apósomnak több ízben is lefulladt a kocsija, de maximum 3 napja volt a szervizeltetésre, mivel a munkahelye szombathelyre küldte több napra. Így teljességgel elengedhetetlen volt számára a kocsi használata ezért, olyan szervizt keresett az interneten keresztül, ami a lehető leggyorsabban végzi el az autószerelést. Így fedeztük fel, hogy az autószerelés a Cool Mobilnál milyen előnyökkel is jár. Mondanom se kell, hogy azóta az egész család ehhez a szervizhez jár állandó jelleggel. A cég profilja szerint 16 éve működik és 17 fős csapattal várja az ügyfeleit. Továbbá úgy tartják, hogy 4327 elégedett ügyfélt tudhatnak a hátuk mögött és a 16 év során mindössze 37110 javítást végeztek.

A Cool Mobil autószervíz profilja

1993 óta áll ügyfelei rendelkezésére a Cool Mobil autószervíz. Céljaik közé tartozik, hogy ügyfeleik számára az időbeosztásukhoz a lehető legmegfelelőbb időpontot tudják választani, ebben nyújt segítséget az online illetve a telefonos időpont foglalás, mely során mikor az ügyfél a helyszínre érkezik már garantáltan várják és azonnal rá és az autója problémájára tudnak összpontosítani, így a várakozást kikerülve jelentős időt lehet megspórolni. A második célkitűzésük, hogy a javításokat szakszerűen és a lehető legrövidebb idő alatt végzik el, továbbá fontos nekik, hogy olyan minőségben végezzék a munkájukat, hogy ne kellejen azután újra autószerelőhöz vinni a kocsit, így a lehető legkevesebbet kellejen azt nélkülözni. Illetve azt állítják, hogy példamutató szakértelemmel és kiszolgálássál emelkedenek ki a többi autószervíz közül. Ezt abszolút alá tudom támasztani tapasztalataim alapján kiváló munkát végeznek, mindezt nagyon gyorsan és maximálisan professzionálisan. Véleményem szerint nagyon fontos az egy ilyen jellegű szolgáltatás kereteiben, hogy abszolút az ügyfelek kedvébe akarnak járni minden esetben. Számukra egyértelműen az ügyfél az első és az ő elégedettsége a legfontosabb szempont.

 

Véleményem szerint nagyon fontos az, hogy legyenek olyan szolgáltatások, amelyek biztos pontok az életünkben. Ilyen például az orvos, a szerelő és akár még az autószerelő is. Hiszen nagyon nagy könnyebbséget tud, jelenti, ha tudjuk, hogy hiba esetén kihez fordulunk, és nem azon kell stressznelnünk, hogy találunk e megfelelő autószerelőt. Úgy gondolom, hogy az autószerelés mesterfokon zajlik itt minden esetben. Személy szerint én elhatároztam, hogy hátralevő életem során a szervizeltetést mindig ennél a szolgáltatónál fogom igénybe venni.

Mindent összevetve tapasztalataim szerint az autószerelés a Cool Mobilnál a legprofesszionálisabb és egyben a legbarátságosabb is. Bizton tudom, hogy ha valami baja esik a kocsimnak itt biztos, segítő kezekben tudhatom és rövid időn belül a lehető legjobb formáját hozzák ki a kis autónak. Számomra a legfontosabb az, hogy életem során olyan szolgáltatókat találjak, akikhez életem végéig tudok ragaszkodni. Úgy hiszem a Cool Mobil pontosan ilyen szerviz.